Werken bij Puratos

innovation center
Onze medewerkers worden gedreven door hun talent en hun passie. We zorgen er als bedrijf voor dat ze steeds het beste van zichzelf kunnen geven. Onze mensen zijn immers de drijvende kracht van onze onderneming. Als familiebedrijf hecht Puratos aan menselijke omgangsvormen waarin wederzijds respect, wederzijdse zorg en wederzijdse verantwoordelijkheid leidend zijn.

Doorgroeien

Bij Puratos is er alle ruimte en steun om op eigen snelheid te ontplooien. Dit leidt vaak tot gevarieerde en boeiende carrières, al dan niet in een internationaal perspectief. De hechte band met onze medewerkers maakt dat we vacatures meestal eerst intern bekend maken. We vinden namelijk dat iedereen alle kansen moet krijgen om zijn eigen parcours uit te stippelen.

Opleidingen

Puratos hecht veel belang aan de professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Daarom investeren we veel in training en opleiding. Medewerkers worden zowel online als in groepsverband getraind via onze eigen Puratos Universiteit.

Waardering

Teamwerk en persoonlijk initiatief zijn zeer belangrijk voor ons. Zo dringen we aan op een open dialoog tussen alle medewerkers. Het helpt ons de bedrijfsdoelstellingen en de persoonlijke verwachtingen op elkaar af te stemmen.

Als het op je carrière aankomt, telt er maar één vraag: Hoe groot is je honger?

Heb je zin om voor Puratos te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie naar nederland@puratos.com of kijk bij de vacatures of de baan voor jou erbij zit.