Great Taste & Wellness

Great Taste & Wellness logo
Het Puratos 'Great Taste & Wellness' assortiment is ontwikkeld als antwoord op de stijgende vraag van consumenten naar gezonde producten. Dit gamma bevat producten met gereduceerd vetgehalte, minder zout, minder suiker, hoog vezelgehalte of cholesterolverlagende eigenschappen.
Vita-Plus
Great Taste & Wellness producten voldoen aan alle eisen van hedendaagse voeding door niet enkel lekker te zijn, maar ook actief bij te dragen aan een betere fysieke gezondheid. Dit gamma is het resultaat van uitgebreid onderzoek en levert bewezen gezondheidsvoordelen, ondersteund door wetenschappelijke bewijzen of klinische studies en in lijn met de lokale wetgeving. Het biedt u de opportuniteit om gezondheidsclaims te vermelden op uw  producten. U herkent de 'Great Taste & Wellness' producten aan het logo op de verpakking.

Onze inspanningen voor verantwoorde voeding zijn onder te verdelen in 3 categorieën: 

1. Reductie 
Een productgamma met verlaagd gehalte in vet, suiker, zout ...

2. Natuurlijk gezond 
Producten die ingrediënten bevatten die van nature bijdragen aan de gezondheid (granen, zaden ...). 
  
3. Functioneel & Versterkt
Producten die, doordat ze versterkt zijn, bepaalde gezondheidsvoordelen leveren zoals het verlagen van cholesterol. Deze gezondheidsvoordelen zijn ondersteund door nutritionele en/of klinische studies.