O-tentic Spek/Kaas Uien Fluit

Receptuur

Gram %
Grondstoffen
Tarwebloem 10000 100
O-tentic Durum 400 4
Zout 150 1.5
Water 6300 63
Vulling
Gebakken uien ringen 3000 30
Gebakken spek reepjes 2500 25
Blokjes oude kaas 2500 25

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 27-28°C.
  • Bewerking: Vulling doordraaien.
  • Bulkrijs: 35 minuten.
  • Bewerking: Lichte doorslag.
  • Bulkrijs: 25 minuten.
  • Afwegen: 500 gram.
  • Bewerking: Opbollen.
  • Bolrijs: 20 minuten.
  • Opmaken: Als fluit model.
  • Narijs: 70-80 minuten.
  • Decoreren: Door de gerapste kaas rollen.
  • Bewerking: Geen.
  • Bak temperatuur: 210-220°C.
  • Baktijd: 23-28 minuten.
  • Stoom: Ja.