Brookies

Ingrediënten

Gram
Browniebeslag
Tegral Satin Cream Cake 1.000
Cacaopoeder 150
Koolzuur 5
Tarwebloem 500
Donkerbruine basterdsuiker 200
Heelei 700
Zonnebloemolie 700
Water 550
Blanke stroop 150
C309-XUTZ100M:K15 300
Walnoot gebroken 200
Hele cranberry´s 200
Cookiedeeg
Tegral Satin Cream Cake 1.000
Tarwebloem 400
Kristalsuiker 400
Aristo Cake 400
Zonnebloemolie 100
Heelei 300
Water 65
C309-XUTZ100M:K15 375

Werkwijze:
  • Meng alle droge grondstoffen voor het browniebeslag vooraf door elkaar.
  • Voeg alle vloeibare grondstoffen toe en meng gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid.
  • Voeg de droge grondstoffen toe en meng kort door. 
  • Meng alle droge grondstoffen voor het cookiedeeg vooaf door elkaar.
  • Voeg de zachte margarine/roomboter en vloeibare grondstoffen toe en meng gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid.
  • Meng kort C309-XUTZ100M:K15 chocolade door het deeg.
  • Bekleed de bodem van de bakplaat met bakpapier.
  • Verdeel het Browniebeslag over 3 platen van 20x60 cm.
  • Breng stukken cookiedeeg op het browniebeslag aan (1.100 gram per plaat).
  • Bakken: dekoven 180°C gedurende ca. 40 minuten of rotatieoven 255°C lage convectie gedurende ca. 35 minuten.
  • Na afkoelen/invriezen snijden.

Recept voor 132 stuks.

Tip: Ook te verwerken in muffinplaten of caisses.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: