Easy Nordic Walking

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem (patent) 3.333
Volkorenmeel 3.333
Easy Nordic Walking 3.333
Gist 220
Water 5.400

Werkwijze:
  • Kneding: Soepel deeg kneden. Wat langer in de eerste versnelling voor een optimale water opname.
  • Deegtemperatuur: 26-27°C.
  • Afwegen: 870 gram.
  • Bol/puntrijs: 35-50 minuten.
  • Opmaken: Als meergranenbrood.
  • Decoreren: Met een meergranenmix.
  • Bewerking: Nordic Walking ouwel in blik aanbrengen.
  • Narijs: 90 minuten.
  • Bakken: 250°C.
  • Baktijd: 35-40 minuten.
  • Opmerkingen: Met Easy Nordic Walking is het ook mogelijk om zachtkleinbrood te maken: aan bovenstaand recept 8% kleinbroodpoeder toevoegen en gister verhogen naar 6%, verwerking als gebruikelijk.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: