Easy Spekkel

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem (patent) 8.000
Easy Spekkel 2.000
Gist 250
Water 5.500

Werkwijze:
  • Kneding: Soepel deeg kneden. Goed zijn vocht laten opnemen in de eerste versnelling.
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 880 gram.
  • Bol/puntrijs: 40 minuten.
  • Opmaken: Als bus of vloer (rond of stompe punt).
  • Decoreren: Met zonnebloempitten.
  • Narijs: 80 minuten.
  • Snijden: Bij het rechte model 1 lengte snede maken.
  • Baktemperatuur: 230°C met iets stoom.
  • Baktijd: 35-40 minuten.

Opmerkingen: De verpakking vermeld 25% mix op 100% bloem. 80% bloem en 20% mix komt op hetzelfde neer.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: