Halloween Smoobees Caramel Taart

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen van het beslag, gedurende 1 minuut op langzame snelheid en 3 minuten op gemiddelde snelheid tot een glad beslag.
  • Meng als laatste kort de Smoobees Caramel er doorheen.
  • Strijk het beslag uit over 2 bakplaten van 40 x 60 cm.
  • Baktijd ca. 20 minuten.
  • Oventemperatuur inschietoven 180°C , oventemperatuur rotatieoven 150°C
  • Na het bakken direct cirkels uitsteken van 16 cm Ø
  • Vulling 1: Strijk op de onderste plak 40 gram oubli koekjes vulling.
  • Vulling 2: Strijk 20 gram Deli Caramel op de 2e laag en zo herhalend tot 6 lagen opbouwen.
  • Maskeer de taart dun met Caramel creme au beuree en zet het in de koelkast.
  • Rol de oranje gekleurde rol-fondant uit op 2 mm en bekleed de 6 taartjes.
  • Verwarm de marshmallows in de magnetron tot deze draden vormt.
  • Met een spatel de marshmallows over de rand hangend in een wirrewar opbrengen.
  • Spuit de marshmallows evt af met cacaoboter om vocht opname tegen te gaan.
  • Decoreer de taart verder af in Halloween stijl.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 6 stuks

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten