Meng alle ingrediënten op gemiddelde snelheid gedurende 5 minuten met een platte menghaak.
Crumble:
Meng de Aristo Primeur Cake met de bruine suiker met een platte menghaak. Voeg dan de bloem toe en meng tot een grove textuur.
Decoratie:
Meng de Carat Decorcrem Dark en de Deli Caramel en breng dit aan op het cakebeslag.
Bakken/Samenstelling:
Verdeel het beslag gelijkmatig in een frame van 30x40 cm. Voeg de kant-en-klare vruchtenvulling peer, de Deli Caramel en de crumble hier bovenop toe. Bak gedurende 35 minuten op 180°C.
Afwerking:
Verwarm 500 gram Miroir Caramel tot 35°C en glacier na het afbakken de cake met de Miroir Caramel.
Over dit recept
Laat uw creativiteit de vrije loop met ons innovatieve Kruimelcake recept met hoogwaardige en handige Puratos-ingrediënten.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.