Kneding: Langer in de eerste versnelling mengen om goed zijn vocht op te laten nemen. Daarna soepel afkneden.
Deegtemperatuur: 27°C.
Bulkrijs: 35 minuten, daarna een lichte doorslag geven.
Bulkrijs: 20 minuten.
Afwegen: 370 gram licht oppunten.
Puntrijs: 25 minuten.
Opmaken: Licht opmaken om zoveel mogelijk lucht in het deegstuk te laten. Bij machinaal opmaken de walsen veel ruimer zetten.
Narijs: 45-60 minuten.
Snijden: Voor het bakken bestrooien met bloem en insnijden.
Bakken: Met iets stoom, het liefst op de overvloer.
Baktemperatuur: Vloer 250°C de temperatuur geleidelijk verlagen naar 230°C. Roterend: 230°C direct terug naar 200°C met de convectie uit voor 8 minuten.
Baktijd: 20 minuten.
Schuif: De laatste 5 minuten de schuif open zetten.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.