Puravita Sprouted Grains rustiek

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Bulkrijs: 35 minuten in een plastic bak of eventueel onder een kleedje.
  • Bewerking: Lichte doorslag en het deeg in vieren invouwen.
  • Bulkrijs: 25 minuten.
  • Afwegen: 450 gram en licht oppunten.
  • Puntrijs: 15 minuten.
  • Opmaken: De deegstukken voorzichtig opmaken als een brood model.
  • Narijs: 45-60 minuten in deegmandjes laten rijzen of tussen deegkleedjes.
  • Bewerking: Voor het bakken de mandjes omdraaien op het inschietapparaat of geperforeerde bakplaten en 3x insnijden als een wener snijder.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten en terug naar 220°C met voldoende stoom.
  • Baktijd: 30 minuten en 5 minuten voor het einde de schuif open zetten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten