Puravita Vitaal

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem 1.333
Volkorenmeel 2.000
Puravita Vitaal 6.667
Gist 200
Water 7.600

Werkwijze:
  • Kneding: 7 minuten langzaam, 6 minuten snel. Goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Afwegen: 965 gram.
  • Bolrijs: 45 minuten.
  • Opmaken: Walsen van de opmaker wat ruimer instellen dan bij gewoon busbrood.
  • Decoreren: Eventueel met sesamzaad (omdat deze laag in koolhydraten zijn).
  • Narijs: 60-70 minuten, niet te vol inschieten.
  • Baktijd: 50-55 minuten.
  • Baktemperatuur: 20 graden lager dan gewoon busbrood.
  • Koelen: Goed laten koelen voordat het brood gesneden wordt. 

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: