Smoobees Bulgaria Vlaai

Ingrediënten

Werkwijze
  • Conditioneren: Tegral Boerencake 20°C, roomboter 24°C, heelei 24°C.
  • Werkwijze: De roomboter zalf zacht draaien, daarna Tegral Boerencakemix en heelei toevoegen, mengen 1 minuut op lage snelheid. Vervolgens 2 minuten mixen op middelmatige snelheid, bijkrabben en vervolgens nogmaals 2 minuten op middelmatige snelheid mixen.
  • Vulling: De smoobees kort doordraaien op lage snelheid.
  • Soortelijk gewicht 800-850 gr/ltr volume.
  • Beslagtemperatuur: 25-27°C
  • Afvulgewicht Tulbandvorm: bij een  Ø 18x10cm Tulband 800 gr.
  • Bakken: inschiet oven: Oventemperatuur 145/150°C. Baktijd ca. 70/75 minuten. Rotatie oven: Aanvangtemperatuur 150°C, thermostaat terug op 140°C, convectie lage snelheid.
    Totale baktijd ca. 65 minuten.
    Bakcurve en baktijd zijn afhankelijk van type oven.
  • Na afkoeling licht bepoederen met decoreersneeuw.
  • Opmerkingen: Let op dat de grondstoffen goed op temperatuur zijn.
    Zorg voor een beslag temperatuur van ca. 25°C.
    Beslag densiteit ca. 800-850 gram per liter volume.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten