Beslag: Meng de grondstoffen voor het snitten kapsel gedurende 8 minuten op hoge snelheid. Draai het beslag 1 minuut na op lage snelheid.
Strijk 3 plakken van 5 mm dikte op een baklplaat 60 x 40 cm voorzien van bakpapier.
Bakken: inschietoven: 240°C, baktijd ca. 6 minuten.
Bakken: rotatieoven: 210°C, baktijd ca. 5 minuten.
Snij na afkoeling de plakken op 38 cm breedte en 58 cm lengte.
Vulling: meng de Cremyvit met koud water gedurende 3 minuten op hoge snelheid tot een gladde banketbakkersroom en laat deze minimaal 30 minuten afkoelen. Meng de banketbakkersroom met de Deli Caramel en Smoobees Caramel.
Maskeer de plakken met de caramel-banketbakkersroom.
Rol de snitte plakken stevig op, en plaats deze in de vriezer voor minimaal 1 uur.
Snij gebakjes van 6 cm hoogte.
Spuit op de bovenzijde een dop opgeslagen slagroom.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.