Smoobees Caramel Rol Gebakje

Ingrediënten

Werkwijze
  • Beslag: Meng de grondstoffen voor het snitten kapsel gedurende 8 minuten op hoge snelheid. Draai het beslag 1 minuut na op lage snelheid.
  • Strijk 3 plakken van 5 mm dikte op een baklplaat 60 x 40 cm voorzien van bakpapier.
  • Bakken: inschietoven:  240°C, baktijd ca. 6 minuten.
  • Bakken: rotatieoven:  210°C, baktijd ca. 5 minuten.
  • Snij na afkoeling de plakken op 38 cm breedte en 58 cm lengte.
  • Vulling: meng de Cremyvit met koud water  gedurende 3 minuten op hoge snelheid tot een gladde banketbakkersroom en laat deze minimaal 30 minuten afkoelen. Meng de banketbakkersroom met de Deli Caramel en Smoobees Caramel.
  • Maskeer de plakken met de caramel-banketbakkersroom.
  • Rol de snitte plakken stevig op, en plaats deze in de vriezer voor minimaal 1 uur.
  • Snij gebakjes van 6 cm hoogte.
  • Spuit op de bovenzijde een dop opgeslagen slagroom.
  • Bestrooi decoratief met Smoobees Caramel.

 


Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 30 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten