Softgrain 5 Grains broodjes

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem (patent) 10.000
Gist 300
Zout 150
300
Water 5.400
Vulling:
Softgrain 5 Grains

Werkwijze
  • Kneding: soepel deeg kneden. 
  • Na de kneding de Sapore Softgrain 5 Grains in de eerste versnelling doordraaien. 
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 1.950 gram.
  • Bolrijs: 10 minuten.
  • Verdelen/opbollen: Voor petit pains 5 minuten laten rusten voordat ze gevormd worden.
  • Decoreren: sesamzaad.
  • Baktemperatuur: krokantbrood programma.
  • Baktijd: 18-20 minuten (dit is wat langer dan normaal).
  • Opmerkingen: Softgrain 5 Grains kan men gebruiken van 10-30% van het bloemgewicht, echter boven de 20% moet men rekening houden met het percentage vocht op het deeg i.v.m. afslappen.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: