Vegan Focaccia hartig

Ingrediënten

Gram
Deeg
Tarwebloem (patent) 2.500
Volkorenmeel 2.500
Puravita Authentiek 5.000
O-tentic Durum 200
Malspoeder CL 100
Gist (blok) 300
Water 6.100
Topping
Guacamole dip 8.000
Pijnboompitten (gebruineerd) 1.500
Vegan mozzarella geraspt 4.000
Vegan gerookte kipstukjes 4.000

Werkwijze:
  • Kneed een soepel deeg, lang in de eerste versnelling.
  • Deegtemperatuur 26°C.
  • Verdeel in bolletjes van 45 gram en in de ingevette schaaltjes leggen.
  • De schaaltjes inspuiten met vet.
  • Tussenrijs 45 min.
  • Het deeg in de papieren bakschaal uitdrukken met olijfolie en de bovenkant voorzien van 20 gram guacamole dip, 3 gram pijnboompitten, 10 gram vegan geraspte mozzarella en 10 gram vegan gerookte kipstukjes.
  • Narijs 45 min.
  • Inschieten op 235°C en terug laten zakken naar 220°C in de rotatieoven.
  • Baktijd 15 min.
  • Zorg voor voldoende stoom.

Recept voor 370 stuks.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Plantaardig
  • Clean Label
  • Lactosevrij