Verrassings-Sinaasappelcake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Reinig de sinaasappel en de citroen, en rasp de schil aan zeste.
  • Maak de Aristo-Cake zalfzacht en meng dit met de overige grondstoffen en draai het beslag 4 minuten op middelmatige snelheid.
  • Vul de cakevormen met 320 gram cakebeslag.
  • Baktijd ca. 40 minuten.
  • Oventemperatuur inschietoven 175°C , oventemperatuur rotatieoven 155°C
  • Voor de sinaasappelsiroop, breng het water aan de kook en los de suiker hierin op. Pers het sinaasappelsap en het citroensap en voeg dit toe en laat het afkoelen tot 40°C
  • Dompel de afgekoelde cake in de sinaasappelsiroop (80 gram)
  • Spray de cake in met Harmony Ready Neutre (85°C)
  • Leg bovenop de cake wat Orgenade stukjes 4x4mm

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: