Industrieel Patisserie Competentie Centrum

Een centrum van excellentie

Bij Puratos is het duidelijk dat industriële klanten andere behoeften hebben dan ambachtelijke klanten. Daarom werd het Industrieel Patisserie Competentie Center (IPCC) opgericht. Het biedt een volledig uitgerust testcentrum voor industriële patisserieproducenten, toegewijd aan technologische innovatie en optimalisatie van het productieproces.

Ons IPCC helpt u door u alle faciliteiten en tools aan te bieden waarmee u uw patisserie business kunt boosten.

Onderzoek

Eén van onze voornaamste focuspunten in het IPCC is onderzoek. We zorgen er altijd voor dat we up-to-date zijn op het gebied van de laatste patisserietrends en spenderen veel tijd en energie aan baanbrekend onderzoek naar patisserie-ingrediënten, interacties, productieprocessen en – in combinatie met machineleveranciers – technologieën. Bezoekers van het IPCC krijgen hierdoor een waaier aan expertise ter beschikking.

Ontwikkeling

In het IPCC is samenwerking met onze klanten het belangrijkste. Deze gecombineerde expertise zorgt ervoor dat we innovatieve eindproducten en concepten kunnen ontwikkelen, nieuwe ingrediënten kunnen ontdekken en  productielijnen kunnen optimaliseren. Dankzij onze allernieuwste faciliteiten kunnen klanten potentiële oplossingen testen in een testomgeving alvorens deze toe te passen op hun eigen productielijnen.

Training

Het IPCC is de perfecte omgeving voor een opleiding op een industriële productielijn. Het IPCC biedt klanten en filialen de kans om op de meest efficiënte manier te trainen dankzij een reeks testmaterialen in een realistische productieomgeving.

Ondersteuning

Het IPCC wordt ondersteund door een team van R&D managers en technisch adviseurs die expert zijn op het gebied van industriële applicatie en productieprocessen. Ze bieden niet alleen een hoge graad aan expertise maar bezoeken ook onze patisserieklanten om zeker te zijn dat ze toonaangevende steun kunnen verzekeren voor hun productielijnen.

Indien u meer informatie wenst over het IPCC, bezoek dan onze Contactpagina.