Ontdek ons DELI assortiment, ideaal voor al uw DELIcieuze creaties

Wat maakt Deli zo uniek?

Authentieke smaak

Onze Puratos Deli vullingen hebben een authentieke, heerlijke smaak en zijn bereid met alleen de beste ingrediënten, zonder kunstmatige aroma's of kleurstoffen.

Uitstekende kwaliteit

Puratos selecteert zorgvuldig de beste ingrediënten om te garanderen dat u alleen de beste kwaliteit krijgt. 

Gebruiksvriendelijk

De Deli vullingen zijn gemakkelijk en klaar voor gebruik. Dit geeft u eindeloze mogelijkheden om uw banket en viennoiserieproducten te produceren. 

Stabiliteit

U kunt telkens opnieuw vertrouwen op een uitstekende stabiliteit tijdens het verwerkingsproces en dit zowel in banket als in viennoiserie. 

Veelzijdig

Het assortiment biedt u een waaier aan smaken en is bovendien een zeer veelzijdig product dat in verschillende toepassingen kan worden gebruikt als vulling, topping of als decoratie. 

Deli Citron (lemon)

Deli Citron (lemon)

Deli Citron wordt vooral gebruikt als vulling, gemaakt van melk en een vers vleugje citroensap. Het geeft een fris zuurtje aan verrukkelijke vla. Wordt gebruikt voor cakes, taarten, taarten, gebak en pralines.

Deli Cheesecake

Deli Cheesecake

Deli Cheesecake is een uniek product, gemaakt met verse roomkaas en eieren en speciaal ontwikkeld om u de echte New-York cheesecake te laten maken.

Deli Salted Caramel

Deli Salted Caramel

Geïnspireerd door de beroemde Franse karamel met gezouten boter, is Deli Salted Caramel een echte karamel bereid met het beroemde Guérande zout.

Deli Caramel

Deli Caramel

Deli Caramel is een uniek product gemaakt van melk en suiker, zorgvuldig bereid zoals onze grootmoeders dat deden. De authentieke smaak van karamel zal uw ultieme geheim zijn voor al uw recepten met karamelvulling.