Ontdek Easy Brioche: Voor zachte, zoete luxe lekkernijen!

22 feb. 2023

Nieuws
Ambacht

Easy Brioche (50%) is een mix met zout voor witte tarwe boterbrioche waarmee u op een eenvoudige manier zachte en zoete luxe broden maakt met een uitstekende versheid, zachte textuur en verfijnde smaak. Deze mix dient als basis voor al uw brioche-toepassingen en met uw eigen creativiteit creëert u eenvoudig onderscheidende eindproducten. 

Brioche is een broodsoort die rijk, licht en ietwat zoet is. Het zou rond de 16e eeuw in Frankrijk zijn ontstaan. Vandaag de dag is de Brioche overal ter wereld te vinden, in vele verschillende vormen en maten. Ook de populariteit is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Of het nu geserveerd wordt als ontbijt, sandwich of als dessert, briochebrood is een heerlijke traktatie die zeker in de smaak zal vallen.

Brioche heeft een vrij traditioneel recept, maar je kunt jouw fantasie de vrije loop laten om je eigen versie te maken. Easy Brioche dient als basis voor al je brioche-toepassingen, maar er zijn veel ingrediënten die je kunt toevoegen om een verschil te maken. Denk hierbij aan het toevoegen van kruiden, fruit, chocolade, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Volgens ons eigen consumentenonderzoek, Taste Tomorrow, is smaak nog steeds de belangrijkste aankoopreden voor broodproducten, gevolgd door de versheid en de prijs. Met Easy Brioche (50% mix) maak je de lekkerste briocheproducten; met een zachte botersmaak en -aroma, een lange malsheid, een zeer korte afbeet (smelt heerlijk in de mond) en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Met dit heerlijke product biedt Puratos je een nieuwe topper voor jouw klanten!