GrainDesign Black & White

Werk uw broden af in stijl met onze nieuwe smaakvolle brooddecoratie

18 jun. 2023

Nieuws

Hoewel brood sinds zijn ontstaan in verschillende vormen wordt gebakken, is de toevoeging van toppings en decoratieve elementen veel recenter en dateert dit waarschijnlijk van niet meer dan 50 jaar geleden. Toen begonnen bakkers granen en zaden (bijvoorbeeld maanzaad) aan hun brood toe te voegen. Dit werd destijds als zeer vernieuwend beschouwd. 

Ons consumentenonderzoek Taste Tomorrow toont aan dat 1 op de 2 consumenten het ermee eens zijn dat voeding dat er goed uitziet ook goed smaakt. "We eten met onze ogen" is meer dan ooit een trend. Ook blijkt dat smaak van brood dé belangrijkste reden is voor een herhalingsaankoop. Decoratie op brood is belangrijk voor de eerste koopimpuls, uitstraling én herkenbaarheid in het broodschap. GrainDesign Black & White benadrukt dit onderscheid en voegt waarde toe aan uw brood; zowel qua uiterlijk, als smaak door het gebruik van gecoate en geroosterde granen en zaden. 

Onze unieke decoratiemix GrainDesign Black & White bestaat uit witte rijstvlokken, Nigella (zwarte komijn) en gezouten zwarte sesam. Deze unieke combinatie van ingrediënten zorgt voor een explosie van kleur, heerlijke crunch en een ongeëvenaarde smaaksensatie. 

Video afspelen