Eerlijk brood met een rijke smaak

Een heerlijk broodproduct met respect voor de planeet

12 okt. 2022

Bruinbrood
Broodverbeteraars
Brood
Nieuws
Kleinbrood
Witbrood
Vruchtenbrood

Uit ons Taste Tomorrow-onderzoek blijkt dat een groeiende groep consumenten zich actief bezighoudt met de impact van hun voeding. Eet ik gezond? Is dit product wel duurzaam geproduceerd? Tegelijkertijd kiest deze groep voor smaak en kwaliteit. Genieten van een heerlijk broodproduct zonder dat het onze planeet onnodig belast. Deze consument vindt dat het omfietsen waard.

Met Rijck&Eerlijck kunt u als ambachtelijke bakker nu nog beter inspelen op de wensen van deze groeiende groep consumenten. Want Puratos heeft het assortiment van Rijck&Eerlijck vernieuwd. Rijck&Eerlijck is ons unieke assortiment met broodverbetermiddelen voor groot, klein en vruchtenbrood. Deze zijn lactosevrijclean label, e-nummervrij (behalve E300) en rijk van smaak. Al jaren op de markt, maar ze zijn nu ook palmolievrij gemaakt!

Landelijk zien we het aanbod van het aantal palmolievrije producten groeien. Maar liefst 54% van de mensen probeert producten met palmolie zo veel mogelijk te mijden.* Rijck&Eerlijck helpt bij het maken van een duurzame keuze.

Wij maken gebruik van de nieuwste technologiën met enzymen die van oorsprong uit natuurlijke bronnen komen. Zo hebben wij de malsheid van onze producten kunnen verbeteren. Ook voegen we desem toe om het product nog rijker van smaak te maken en te zorgen voor extra tolerantie in het verwerkingsproces.

*Bron: onderzoek van Initial Concept in opdracht van The Flower Farm

Ontdek ons Rijck & Eerlijk assortiment

Rijck & Eerlijck Bruin

Rijck & Eerlijck Bruin

Rijck & Eerlijck is een lactosevrij en clean label broodverbeteraar voor bruin en/of volkorenbrood.

Rijck & Eerlijck Wit

Rijck & Eerlijck Wit

Rijck & Eerlijck wit is een broodverbeteraar voor de bereiding van witbrood zonder e-nummers en lactose.

Rijck & Eerlijck Klein

Rijck & Eerlijck Klein

Rijck & Eerlijck Klein is een lactosevrij en clean label broodverbeteraar voor de bereiding van zacht kleinbrood.

Rijck & Eerlijck Vrucht

Rijck & Eerlijck Vrucht

Rijck & Eerlijck Vrucht is een lactosevrij en clean label broodverbeteraar ter bereiding van vruchtenbrood.

Wilt u graag aan de slag gaan met RIJCK & EERLIJCK? Uw adviseur staat graag voor u klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.