Kampioensknabbel

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: soepel deeg kneden en daarna de vulling doordraaien.
  • Vulling: doordraaien.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Afwegen: in stukken van 3.000 gram.
  • Bulkrijs: 45 minuten.
  • Bewerking: lichte doorslag.
  • Verdelen: met de divicieuze in 10 stukken van 200 gram (stokken raamwerk).
  • Bewerken: de stengel twisteren en op stokken platen leggen met papier.
  • Narijs: ca. 45 minuten.
  • Bakken: 230°C inschieten en terug naar 190°C.
  • Baktijd: 20 minuten (Bake-off).
  • Stoom: 2,5 liter stoom.
  • Oven: rotatieoven.
  • Bakprogramma: stokbrood 18-20 minuten.
  • Garneertip: decoreren met GrainDesign Black & White

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten