Kampioenskroon

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: kneed de grondstoffen tot een soepel deeg, niet overkneden.
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Verwerking: Neem de helft van je deeg af en draai daar de Belcolade chocolade chuncks doorheen.
  • Gewicht en opmaak: weeg de ongevulde deegstukken af op 40 gram. Weeg de gevulde deegstukken af op 45 gram. Bol de deegstukken op en leg 6 bolletjes om en om in een rond kapselpannetje met één bolletje in het midden.
  • Narijs: ca. 75 minuten.
  • Bakken: spuit de producten voor het bakken af met heel ei.
  • Baktijd: bak de producten op 180°C voor 22 minuten.
  • Afwerken: decoreer de producten met Susser Schnee decoratiesneeuw.
  • Extra optie: bestrijk de kroon met oranje fondant of coating voor een feestelijk tintje.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten