Soepel deeg kneden en de olijfolie aan het einde toevoegen.
Deegtemperatuur:
27 °C.
Gewicht:
Naar gewenste grote airbag. Voor kleine airbag 60-80 gram.
Bewerken:
Via de kleinbroodstraat wegwerken.
Bolrijs:
60 minuten.
Gebruik:
De deegbolletjes uitrollen met een beetje bloem, dikte ontgeveer 2-2,5 mm, doorsnee 11 cm. Op bakplaten met papier leggen met rijstemeel. De uitgerolde deegstukjes niet prikken met een prikker, zodat ze op kunnen zwellen tijdens het bakken.
Narijs
45-60 minuten.
Bewerken:
Op het inschietapparaat leggen en op de vloer bakken. Alternatief is om ze op bakplaten met papier te bakken in een rotatieoven van 300 °C met een klein beetje stoom.
Bakken:
300 °C heet inschieten
Baktijd:
3-4 minuten.
Stoom:
Voldoende stomen
Over dit recept
Flatbread is trending. Dit veelzijdige brood is relatief makkelijk te maken en heerlijk. Flatbread biedt eindeloze mogelijkheden voor uw klanten. Het is een perfecte aanvulling op uw assortiment.
Ontdek
Ontdek vergelijkbare recepten
Select package
Added to cart
Product has been added to your cart
Welkom bij Puratos
Onze website maakt gebruik van cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.