Verdelen/opbollen. Vervolgens bolletje of puntje vormen en decoreren naar eigen keus.
Narijs
Ca. 90 minuten.
Narijskast:
Max 30 °C / Relatieve vochtigheid: 80%.
Bakken:
Eventueel insnijden en bakken met stoom.
Baktemperatuur:
230 °C.
Baktijd:
Ca. 18 minuten
Over dit recept
Bak perfecte krokante broodjes met ons eenvoudige en smakelijke recept, gemaakt met de Subliem Krokant. Deze broodjes heerlijk knapperig.
Ontdek
Ontdek vergelijkbare recepten
Select package
Added to cart
Product has been added to your cart
Welkom bij Puratos
Onze website maakt gebruik van cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.