Witte Chocolade Frambozen Muffin

Ingrediënten

Gram
Cake beslag
Tegral Satin Cream Cake 1000
Heelei 350
Water 225
Zonnebloem olie 300
Vulling
Belcolade chuncks 200
Frambozenvulling 450
Decoratie
Fondant 300
Verse Frambozen 450

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid, meng als laatste de Belcolade witte chocolade chunks door het beslag.
  • Vul de tulp muffin vormen met 40 gram beslag en breng vervolgens 15 gram frambozenvulling op het beslag aan.
  • Sluit de frambozenvulling af met 30 gram beslag.
  • Bakken bij oventemperatuur 185°C gedurende ca. 26 minuten.
  • Na afkoeling 10 gram fondant op de rand opspuiten.
  • Decoreren met verse frambozen en zeste van limoen.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten