Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid, meng als laatste de Belcolade witte chocolade chunks door het beslag.
Vul de tulp muffin vormen met 40 gram beslag en breng vervolgens 15 gram frambozenvulling op het beslag aan.
Sluit de frambozenvulling af met 30 gram beslag.
Bakken bij oventemperatuur 185°C gedurende ca. 26 minuten.
Na afkoeling 10 gram fondant op de rand opspuiten.
Decoreren met verse frambozen en zeste van limoen.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.