Zachte Havermout Plus bollen

Ingrediënten

Gram
Volkorenmeel 1.500
Tarwebloem (patent) 1.500
Puravita Havermout Plus mz 7.000
Subliem Klein 1.000
Subliem Gluten 200
Gist 500
Water 6.300

Werkwijze
  • Weken: De Puravita Havermout Plus 20 minuten in de week zetten met al het water.
  • Kneding: Soepel deeg kneden, waarbij je lang in de 1e versnelling moet mengen.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Afwegen: 1.800 gram.
  • Opbollen: Deegstuk mooi opbollen.
  • Bolrijs: 5-10 minuten.
  • Verdelen/opbollen: Met de machine in 30 bolletjes.
  • Strijken: Met ei.
  • Decoreren: Met havervlokken.
  • Narijs: 80-90 minuten.
  • Baktemperatuur: 260°C.
  • Baktijd: 9-10 minuten.
  • Bakprogramma: Tarwebollen. 

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten