Chocolade Centrum

De geschiedenis van chocolade

We hebben een passie voor zeldzame chocolade, afkomstig van  exclusieve locaties op de wereld. We hebben een volledig assortiment ter beschikking, van 100% biologisch, fair trade, UTZ en de echt Belgische Belcolade, tot een assortiment lokaal geproduceerde, echte chocolade van hoogstaande kwaliteit. We produceren ook imitatiechocolade en vullingen voor verschillende applicaties in bakkerij, patisserie en chocolade.

Centrum voor excellentie

We beschikken over een Chocolate Centrum in Erembodegem, tegen Aalst, toegewijd aan het vakmanschap voor het maken van chocolade. We zijn er gespecialiseerd in het delen van kennis over chocolade en de productie ervan.

Het Belcolade Chocolade Centrum organiseert opleidingen en workshops waar je meer kunt leren van ’s werelds grootste chocolatiers en patissiers. We combineren technische kennis met smaak en productieprocessen. Ons Chocolade Centrum werkt ook aan de ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe productieprocessen en nieuwe technologieën in samenwerking met machinefabrikanten en partners.

Wil u meer weten over het Belcolade Chocolade Centrum, bezoek dan onze Contactpagina. We kijken ernaar uit om met u in contact te komen.