Industrieel Bakkerij Competentie Centrum

Ondersteuning op industriële schaal

Industriële en semi-industriële bakkerijen wereldwijd staan voor uitdagingen die verschillen van diegene waar de ambachtelijke bakker mee te maken krijgen. Dit voornamelijk door verschillen in schaal en snelheid van productie. Om onze industriële klanten hiermee te helpen, richtten we het Industrieel Bakkerij Competentie Centrum (IBCC) op.

Testproject

Het IBCC biedt u de nodige faciliteiten en tools om specifieke bakkerijoplossingen te ontwikkelen en om nieuwe applicaties te onderzoeken en te testen alvorens de productie op te starten. De IBCC zijn volledig uitgeruste proefbakkerijen die specifiek ontwikkeld zijn voor het maximaliseren van technologische innovatie en de efficiëntie van de productie te verbeteren.

Klantgerichte oplossingen

In het IBCC houden onze lokale teams van onderzoekers en technisch adviseurs de huidige trends, gerelateerd aan ingrediënten, interacties, productieprocessen en technologieën, nauwlettend in het oog. In ruil hiervoor krijgen onze klanten een compleet pakket van klantgerichte oplossingen. Deze bevatten het aanleveren van ingrediënten, het ontwikkelen van afgewerkte producten en recepten die aansluiten bij hun materialen en productieprocessen, alsook procesimplementatie en productevaluatie.

Het IBCC biedt ook trainingen op bepaalde industriële applicaties en technologieën. Om hierover meer te weten te komen, bezoek onze Contactpagina en kom in contact met uw lokale Puratos vertegenwoordiger.