Innovatiecentrum

Wij helpen u om de beste eindproducten te maken

Ons wereldwijde team van 575 technische adviseurs staat tot uw dienst om u te helpen uw vaardigheden in bakkerij, banket en chocolade verder te ontwikkelen. Zij delen hun professionele knowhow en ontwikkelen samen met u nieuwe recepten of productconcepten, zodat u de beste eindproducten ter wereld kunt maken.

In ons netwerk van 88 innovatiecentra met de allernieuwste apparatuur kunnen wij u inspiratie bieden, uw producten vergelijken met die van concurrenten en proeverijen organiseren zodat u de beste ingrediënten kunt selecteren.

 

Innovatie voor iedereen

Met een wereldwijd team van meer dan 575 technische adviseurs zet ons netwerk van 88 Innovation Centers zich in om klanten op zowel lokaal als regionaal niveau te ondersteunen, door hen toegang te bieden tot de allernieuwste apparatuur, expertise en training in de sector, en door diepgaand onderzoek te doen naar internationale trends. 

Wij beperken ons tot drie kerndisciplines - bakkerij, banket en chocolade - maar bieden onze diensten aan al onze klanten, hoe groot of klein ook. Van ambachtslieden tot industriële producenten en van quick-service restaurants tot grote supermarkten, elk van onze klanten is welkom.

Wat zit er in voor u 

Technische seminars en productontwikkeling

Technische seminars en productontwikkeling

 

Gespecialiseerde training om een huidig productassortiment te verbeteren, nieuwe recepten te ontwikkelen of een product te vergelijken met dat van de concurrentie. Smaak, versheid, textuur, interactie tussen ingrediënten, voeding en voedingscombinaties - training, deskundig advies en technische seminars over elk aspect van productontwikkeling.

Categorie management

 

Voor alle productcategorieën kunnen realistische rendementsdoelstellingen worden geanalyseerd en vastgesteld, en samen kunnen we strategieën uitwerken om die doelstellingen te bereiken.

Categorie management
productprofilering

productprofilering

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van elk van uw producten? Is het de textuur? Is het de smaak? In onze Innovation Centers werken we toe naar de smaak die het best bij uw publiek past door eerst de unieke kenmerken van uw product uit te werken. Vervolgens worden de producten van verschillende fabrikanten gerangschikt om na te gaan waarom sommige producten beter scoren dan andere. Ten slotte kunnen oplossingen op maat worden ontwikkeld waarmee producten kunnen worden gecreëerd die uw doelgroep direct aanspreken.

Wij zijn er voor u

Als u nieuwe manieren wilt ontdekken om uw bedrijf verder te stimuleren of als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze ultramoderne faciliteiten, neem dan contact met ons op of bezoek ons Virtual Innovation Center.