Innovatiecentrum

Betrouwbare partners in innovatie

Alle producten en services die we ontwikkelen, zijn erop gericht u te helpen ondernemen. Ons wereldwijde netwerk helpt ons daarbij.

Of u nu bakker, patissier of chocolatier bent, ambachtelijk of industrieel, of wellicht is uw werkgebied het food service kanaal; voor iedere klant bieden wij producten en oplossingen, afgestemd op uw specifieke wensen.

Innovatie voor iedereen

Met een team van meer dan 463 technisch adviseurs wereldwijd, 81 innovatiecentra en ons globale netwerk, kunnen we u zowel lokaal als international ondersteunen met de laatste technologische ontwikkelingen, trainingen, kennis van consumenten- en internationale trends. We beperken onze focus tot drie kerndisciplines; brood, banket en chocolade, maar onze service is beschikbaar voor iedereen, ongeacht het formaat.

Onze innovatiecentra

Onze innovatiecentra bieden u de volgende services:

Productontwikkeling
Om de beste producten te kunnen creëren, bieden we ondersteuning op verschillende vlakken; het ontwikkelen van recepturen, het verbeteren ervan of het vergelijken met het concurrentieveld. Op elk gebied bieden we u de expertise die u nodig kunt hebben. Workshops en trainingen op het gebied van smaak, versheid, textuur, interactie tussen de verschillende ingrediënten, voedingswaarde en zelfs foodpairing zijn beschikbaar voor u.

Category management
Goed category management helpt bij het ontwikkelen van een goede relatie tussen de retailer en de leverancier. Door zorgvuldige analyses kunnen realistische, winstgevende doelen gehaald worden en dit voor alle productcategorieën. Samen met onze klanten kunnen we een strategie uitbouwen om aan deze doelen te voldoen.

Product profilering
Wat zijn de belangrijkste karakteristieken van uw producten? Is het textuur? Is het smaak? In ons Innovatiecentrum werken we naar het resultaat dat het beste aansluit op de wensen van uw klanten door eerst te analyseren wat de unieke eigenschappen van uw producten zijn. De producten worden vervolgens onderverdeeld om uit te zoeken waarom sommige producten beter scoren dan anderen. Uiteindelijk kunnen we oplossingen op maat ontwikkelen waarmee u producten kunt ontwikkelen die aan de wensen van uw doelgroep voldoen.

Bezoek ons

Op zoek naar manieren om uw business een boost te geven of wenst u één van onze (productie)locaties te bezoeken? Ga naar onze contactpagina.