Puravita

Product omschrijving

Puravita omarmt het verlangen van de consument naar gezonde granen & zaden broden zonder compromissen te sluiten op het gebied van smaak. Alle broden in deze range bevatten minstens evenveel vezels als volkorenbrood, zijn lactosevrij en beschikken daarnaast stuk voor stuk nog over extra gezondheidseigenschappen. 

De perfecte balans tussen smaak en gezondheid

Puravita sluit perfect aan bij de resultaten van ons driejaarlijkse onderzoek Taste Tomorrow, een onderzoek naar consumententrends onder 11.000 consumenten. Daaruit blijkt dat consumenten meer dan ooit op zoek zijn naar ingrediënten en producten die zowel gezond als lekker zijn. Bovendien maakt brood deel uit van onze dagelijkse voeding, waardoor het nog belangrijker wordt dat de balans tussen smaak en gezondheid optimaal is.

"Meergranen met meerwaarde, de pefecte balans tussen smaak en gezondheid"

Ontdek
Puravita Kernebröd Rogge
Complete mengeling voor het befaamde Deense 'Kerne Brod'. Deze mengeling bevat een evenwichtige mix van lijnzaad, zonnebloempitten en zachte roggegranen.
Puravita Extra Donker
Puravita Extra Donker is een meergranenmix met zout voor EXTRA donker meergranenbrood
Puravita Havermout Plus mz
Puravita Havermout Plus brengt al het goede van havermout, zaden en granen, samen in 1 heerlijk brood.
Puravita Vitaal
Puravita Vitaal is een eiwitrijk brood dat tevens zeer laag in koolhydraten is. Het sluit aan op de smaakvoorkeur en behoeften van de hedendaagse consument.
Puravita Meergranen CL
Mix met zout voor de bereiding van Waard Meergranen brood