Brioche Coco Banaanza

ingrediënten

Werkwijze

  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Vulling: Doordraaien.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Afwegen: 450 gram.
  • Bewerking: Opbollen/oppunten.
  • Bol/puntrijs: 20 minuten.
  • Modeleren: Opmaken als een normaal brood.
  • Bewerking: In een houten bakje leggen met papier.
  • Narijs: 70-75 minuten. 
  • Bakken: 220°C inschieten en bakken op 180°C.
  • Baktijd: 25-28 minuten.
  • Afwerking: Als het koud is de bovenkant dopen in de bananen dip en de kokos erop strooien.
  • Verpakken: In een plastic brood zak.
  • Uitkomst: 52 stuks

Ontdek vergelijkbare recepten
Brioche met Deli Cheesecake en Deli Citroen
Recept voor Brioche broodjes met Deli Cheesecake en Deli Citroen
Brioche met Deli Cheesecake en fijne suiker
Recept voor Brioche met Deli Cheesecake en fijne suiker
Tarwe Brioche Brood Tropical
Recept voor tropische tarwe brioche