Met GrainDesign Topaze, ongeveer 35 gram per brood.
Narijs:
100-120 minuten.
Baktemperatuur:
280 °C inschieten en bakken op 230 °C met een aflopende oven na 10 minuten.
Baktijd:
32-35 minuten.
Bakprogramma:
Witbrood.
Over dit recept
Bak maïsbrood dat niet alleen heerlijk smaakt en mals is, maar ook prachtig gedecoreerd is met GrainDesign Topaze! GrainDesign voegt extra smaak en textuur toe aan uw broden, evenals een mooi uiterlijk, wat uw broden toch nét iets specialer maakt.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.