Pasteibakjes met Champignon Ragout

Ingrediënten

Werkwijze
  • De pasteibakjes 15 minuten in een oven van 165°C opwarmen voor het uitserveren.
  • Reinig de champignons met een borsteltje en snij deze in vieren.
  • Verwarm een pan met een scheutje olie en voeg de champignons toe en bak deze 8 min tot een lichtbruine kleur verkregen is.
  • Voeg bloem, fijn geperste knoflook, tijm, grove mosterd, peper en zout toe en gaar al roerende gedurende 1 minuut en voeg daarna de Chantypak toe en roer dit nog 1 minuut door.
  • Los het boullion blokje op in 200 ml kokend water en voeg dit toe aan de rou en kook dit gedurende 3 minuten op laag vuur tot een romige ragout verkregen is.
  • Breng het op smaak met peper en zout.
  • Plaats de voorverwarmde pastei bakjes op een bord en schep de champignons ragout in het pasteibakje als ook op het bord.
  • Decoreer met peterselie blaadjes.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 5 stuks.