De pasteibakjes 15 minuten in een oven van 165°C opwarmen voor het uitserveren.
Reinig de champignons met een borsteltje en snij deze in vieren.
Verwarm een pan met een scheutje olie en voeg de champignons toe en bak deze 8 min tot een lichtbruine kleur verkregen is.
Voeg bloem, fijn geperste knoflook, tijm, grove mosterd, peper en zout toe en gaar al roerende gedurende 1 minuut en voeg daarna de Chantypak toe en roer dit nog 1 minuut door.
Los het boullion blokje op in 200 ml kokend water en voeg dit toe aan de rou en kook dit gedurende 3 minuten op laag vuur tot een romige ragout verkregen is.
Breng het op smaak met peper en zout.
Plaats de voorverwarmde pastei bakjes op een bord en schep de champignons ragout in het pasteibakje als ook op het bord.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.