Softgrain

Product omschrijving

Softgrain zijn zachte kiemen, volkoren granen en zaden doordrenkt met desem. Het combineert de voordelen van volkoren met natuurlijke versheid en superieure smaak.

Waar gezondheid en smaak elkaar ontmoeten

Uit onderzoek blijkt dat 73% van de consumenten volkorengranen vandaag beschouwt als een gezonde en lekkere aanvulling op hun dagelijkse voeding. Er zijn echter belangrijke uitdagingen bij het maken van goed volkorenbrood: een evenwicht vinden tussen granen en zaden, voorkomen dat de kruim snel droogt, harde granen vermijden en ervoor zorgen dat er geen ongewenste smaken ontstaan.

De toekomst van brood ligt in het verleden

Omdat we geloven dat de toekomst van brood in het verleden ligt, inspireerden we ons op de oude technieken van noordelijke landen die granen weken in water om ze mals en dus klaar voor consumptie te maken. Daarom ontwikkelde Puratos Softgrain: kant-en-klare malse kiemen, volkoren granen en zaden die gekookt werden en doordrenkt met desem.

"Softgrain, de gezondheid van volkoren granen gecombineerd met natuurlijke versheid en superieure smaak."

 

Softgrain Sprouted Rye

Softgrain Sprouted Rye

Softgrain Sprouted Rye zijn zachte, voorgekookte gekiemde roggegranen geweekt in een natuurlijke desem. Dit geeft de granen een heerlijke, volle smaak en garandeert hun zachtheid tijdens het bakproces. Ze zijn gebruiksklaar en kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het deeg.

Softgrain 5 Grains

Softgrain 5 Grains

Voorgeweekte granenmengeling in een vloeibare roggedesem. Dit geeft de granen een heerlijke, volle smaak en garandeert hun zachtheid tijdens en na het bakproces. Softgrain 5-grains bestaat uit een mix van rogge, sesamzaad, zonnebloempitten, bruin en geel lijnzaad, tarwe en spelt.

Softgrain Spelt CL

Softgrain Spelt CL

Voorgeweekte speltkorrels gekookt in een vloeibaar desem. Dit geeft de granen een heerlijke, volle smaak en garandeert hun zachtheid tijdens het bakproces. Ze zijn gebruiksklaar en kunnen eenvoudig direct toegevoegd worden aan het deeg.