Een dag van tevoren de vulling verwarmen en daar het bier opschenken en afgedekt in de koelkast plaatsen.
Kneding:
Soepel deeg kneden, inclusief de vulling.
Deegtemperatuur:
28 °C.
Bulkrijs:
90 minuten.
Afwegen:
600 gram.
Bewerken:
Licht opbollen.
Tussenrijs:
15 minuten.
Vormen:
Tot een mooie stompen punt of opbollen en voorzien van bier tijgerpap.
Decoreren:
Met de aangemaakte Tijgerpap. Daarna op bakpapier leggen.
Narijs:
120 minuten.
Bakken:
240 °C inschieten en terug naar 220 °C.
Baktijd:
35 minuten.
Stoom
Voldoende stomen.
Over dit recept
Desem Abdijbrood Grand Cru is het perfecte brood om aan te bieden aan uw klanten voor Vaderdag. Dit ambachtelijke brood biedt een rijke, complexe smaak. Laat elke vader genieten van de unieke smaak van Desem Abdijbrood Grand Cru.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.