Rustieke Boulle Mediterranee

Receptuur

Gram
Grondstoffen
Tarwebloem 10000
O-tentic Durum 400
Zout 150
Water 6600
Vulling
Zongedroogde tomatenstukjes 2000
Fetta 2500
Olijven (groen/zwarte schijfes) 2000

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 28°C.
  • Bewerking: Vulling doordraaien.
  • Bulkrijs: 35 minuten.
  • Bewerking: Lichte doorslag.
  • Bulkrijs: 20 minuten.
  • Afwegen: 500 gram.
  • Bewerking: Opbollen.
  • Opmaken: Met papier in een aluminium bakje bakken.
  • :Narijs: 70 minuten.
  • Decoreren: Roggebloem.
  • Bewerking: Insnijden voor het bakken.
  • Bak temperatuur: 230°C.
  • Baktijd: 20-25 minuten.