Knabbelbrood Spaanse Salami

Receptuur

Gram
Grondstoffen
Tarwebloem 10000
O-tentic Durum 400
Zout 150
Water 6800
Vulling
Blokjes Spaanse Salami 3000
Topping
Geraspte kaas 1000

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden en de vulling kort doordraaien.
  • Deegtemperatuur: 27-28°C.
  • Bulkrijs: 35 minuten.
  • Bewerking: Lichte doorslag geven.
  • Bulkrijs: 35 minuten.
  • Afwegen: 350 gram
  • Puntrijs: 20 minuten.
  • Bewerking: Vormen tot een stokbrood en in stukjes hakken..
  • Bewerking: Olijfolie in een alubakje doen en daar 8 stukjes in rollen.
  • Narijs: 45-60 minuten.
  • Decoreren: Eventueel wat stukjes Salami en geraspte kaas.
  • Bakken: 230°C en terug zetten naar 210°C.
  • Baktijd: 15-20 minuten.
  • Stoom: Voldoende stomen.