Rustiek Bruin

Receptuur

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 27-28°C.
  • Bulkrijs: 35 minuten in een plastic bak of tussen deegkleedjes.
  • Bewerking: Lichte doorslag.
  • Bulkrijs: 20 minuten.
  • Afwegen: 475 gram.
  • Oppunten: De deegstukjes licht oppunten.
  • Puntrijs: 20 minuten.
  • Opmaken: Kort vloemodel, op een inschiet apparaat of bakplaat plaatsen.
  • Decoreren: Met volkorenmeel.
  • Narijs: 45-60 minuten.
  • Bewerking: Voor het bakken 1x mooi insnijden over de gehele lengte.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten met een aflopende oven.
  • Baktijd: 30-35 min (900 gram, 35-40 min bakken)
  • Stomen: Stomen.

Over dit Recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Plantaardig
  • Vegetarisch
  • Lactosevrij
  • Clean Label