8 minuten in de eerste versnelling en 4 minuten in de tweede versnelling.
Deegtemperatuur
25°C.
Massarijs
5 minuten.
Opmaak
Het deegstuk uitrollen tot een dikte van 8,2 mm. Het deeg 2 maal laten doorgaan op deze dikte. Nadien invriezen tot het deegstuk half hard is en dan verdelen in vierkanten van 8x8 cm (90 g).
Handeling voor eindrijs
De vierkanten instrijken met tijgerpap (2) en bebloemen met roggebloem. Nadien op bakplaten plaatsen.
Eindrijs
16 uur.; 4°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Bebloemen met roggebloem.
Bakken
Oventype
Vloeroven
Oventemperatuur
240°C boven, 250°C bodem
Stoom
2,5 L
Duurtijd
21 min.
Ovenstappen:
Stap
Tijd
Temp. boven
Temp. bodem
Dampsleutel
1
2 min.
240°C
250°C
2
13 min.
210°C
205°C
3
6 min.
225°C
220°C
Open
2. Tijgerpap
Het water en de Tijgerpapmix 30 min. voor gebruik mengen.
3. Garnituur
Gril de hamburger op de barbecue en beleg deze met sla, tomaat en cheddar kaas. Werk af met mosterd en ketchup.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.