De O-tentic Chef maakt u met 80 g water (37°C) en 40 g O-tentic Durum (per kg bloem). Dit minimum 15 minuten laten rusten alvorens het aan uw recept toe te voegen.
COMPOSITIE
Deeg
Tapenades
WERKWIJZE
1. Deeg
Kneedtijd (spiraal)
6 minuten in 1ste versnelling en 5 minuten in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
24°C.
Massarijs
20 minuten.
Handeling na massarijs
Afdekken met plastic en bewaren op kamertemperatuur.
Afwegen
450 g.
Handeling na afwegen
Lichtjes rond maken en op tafel leggen, bestrooid met harde tarwebloem of gries.
Bolrijs
1 uur 10 minuten.
Opmaak
De deegbollen instrijken met een glansmiddel. Met behulp van 4 vingers het deeg induwen op 1 cm van de zijkant.
Eindrijs
Gedurende 15 minuten laten rijzen op kamertemperatuur.
Decoratie voor het bakken
Het deeg met beide handen van tafel nemen, lichtjes uitrekken en op tapijt plaatsen. Bestrooi deze metGrainDesign Black & White.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.