Zomergoud

Stralend lekker & op-en-top geZONd brood

Nieuws

Zomergoud, heerlijk mals, luchtig & gezond

Zomergoud is een heerlijk en gezond brood, verrijkt met zonnebloempitten en sojagrits. Dit resulteert niet alleen in een smaakvolle traktatie, maar ook in een voedzaam meesterwerk. Of je nu geniet van een sneetje bij het ontbijt of als onderdeel van je lunch, dit brood biedt een perfecte combinatie van smaak en gezondheid.

Voordelen
Door de toevoeging van zonnebloempitten en sojagrits, verhogen we niet alleen de smaak, maar ook de voedingswaarde van het brood.

Zonnebloempitten:
Naast de knapperige textuur en gezondheidsvoordelen, zoals vitamine E en gezonde vetten die het cholesterolgehalte helpen verlagen leveren zonnebloempitten ook een goede dosis magnesium, wat essentieel is voor een gezonde spier- en zenuwfunctie.

Sojagrits:
Niet alleen geven ze een nootachtige smaak, maar ze zijn ook rijk aan plantaardige eiwitten, perfect voor vegetariërs en veganisten. Ook zijn sojagrits van nature cholesterolvrij en bevatten ze alle aminozuren die ons lichaam nodig heeft voor spieropbouw en herstel.


Ontdek Zomergoud, gemaakt met onze Easy Spekkel. Een heerlijk mals en luchtig plantaardig, vegetarisch én lactosevrij brood.

Als u meer wilt weten over dit mooie product, neem dan contact op met uw accountmanager van Puratos of mail ons op klantenservice@puratos.com.