Ontdek Bakeronline

Treed toe tot de wereld van online bestellen en draag bij aan de sociale afstand met Bakeronline

Naarmate de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) vordert, veranderen de bestelgewoonten van de consumenten. Hierdoor geven ze de voorkeur aan oplossingen waarbij ze de huidige restricties en aanbevelingen voor sociale afstanden kunnen respecteren. Wij helpen u graag bij het omschakelen naar het online bestellen om u zo het leven een beetje makkelijker te maken.

Uitdagende situatie voor bakkers

De toegang tot winkels is ernstig beperkt aangezien de overheid vraagt om bijeenkomsten te annuleren en sociale afstand aanbevelen om de verspreiding van het virus te bestrijden. Deze situatie impliceert ook het werken met beperkte middelen, het aanpassen van uw gebruikelijke processen en het versterken van uw hygiënecriteria.

Over het algemeen zoeken consumenten naar manieren om online te bestellen, te betalen en minder tijd in de winkel door te brengen. Het opzetten van een webshop kan op zich al een uitdaging zijn omdat het tijd en technische middelen vergt. Wij zijn van een andere mening. Daarom willen we bakkers, banketbakkers en chocolatiers helpen met het opzetten van hun webshop, gratis en snel. Zo kunnen ze profiteren van de voordelen om zo snel mogelijk online te kunnen verkopen.

Bakeronline, uw webshop, in slechts één klik

Om u in deze moeilijke tijden te helpen, bundelden Puratos en Bakeronline de krachten om u in staat te stellen de logistiek en online toegankelijkheid te vergemakkelijken. Zo kan u toch zaken blijven doen, ook tijdens deze coronacrisis.

Bakeronline is een technologie waarmee bakkers een gepersonaliseerde webshop kunnen creëren zodat de consumenten gemakkelijk kunnen bestellen. Ze krijgen een overzicht van het beschikbare productaanbod, duidelijke productbeschrijvingen en allergeneninformatie. Zodra de selectie is bevestigd, kunnen consumenten online betalen en kiezen wanneer ze hun bestelling willen afhalen.

Naast het bedienen van uw klanten door 24/7 te kunnen bestellen, maakt online bestellen het u ook gemakkelijker om bestellingen te beheren en te reageren op de vraag van klanten. Bovendien hoeven klanten niet in de rij te staan. Na het tonen van hun bestelnummer halen ze hun goederen op en worden alle betalingen digitaal beheerd, wat zal helpen bij het handhaven van de hygiënemaatregelen en de sociale afstand.

Wij kunnen uw webshop bouwen. Gratis. Snel. Vrijblijvend.

Om u hier zo snel mogelijk mee te helpen, kan onze digitale Bakeronline expert vanaf nu gratis uw webshop maken [*].

Dit omvat:

  • Een gepersonaliseerde webshop met een assortiment van 20 producten
  • Online betalingsmethoden
  • Gepersonaliseerde communicatiekit voor voor een optimale communicatie in uw winkel naar uw klanten toe [**]

Een dergelijke webshop kan er zo uitzien en kan binnen 48 uur live zijn.

Startup Stock Photos

Als ook u een eigen webshop binnen 48 uur wilt lanceren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bakeronline.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen om uw webshop zo snel mogelijk te realiseren.

Voor chocolatiers is er een apart platform ontwikkeld. Bent u een chocolatier en wilt u ook snel en kostenloos over uw eigen webshop beschikken? Mail dan naar info@chocolatiersonline.nl

Bakeronline is onderdeel van Puratos Groep. We vinden het in deze onzekere en uitdagende tijden gepast om de mogelijkheden van Bakeronline gratis aan u ter beschikking te stellen. Hiermee hopen we u als ambachtelijke bakker te ondersteunen en ook uw klanten te helpen bij u te blijven kopen op een eenvoudige en bij deze situatie passende wijze.

* Uw gratis webshop blijft in ieder geval tot 31 mei in de lucht (eventueel langer als de coronacrisis langer duurt). Het gebruik ervan is volledig gratis en zonder enige verplichting nadien. Het enige wat u zelf betaalt zijn de iDEAL transactiekosten à € 0,20 per transactie.

**Dit wordt u digitaal toegestuurd en dient u zelf te printen en op te hangen in uw winkel.