Smoobees Cheesecake Dessert

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Crumble: meng de grondstoffen voor de crumble tot een samenhangende kruimelmassa en spreid de crumble op bakpapier. Bakken: inschietoven 180°C gedurende 20 minuten, en de rotatieoven 155°C gedurende 15 minuten.
  • Vulling 1: Meng in een bekken de melk met de dooiers en verwarm onder voortdurend roeren het mengsel tot 85°C. Haal van het vuur, sluit af met een plastic en laat het afkoelen. Als het mengsel koud is, voeg de Cremyvit toe en meng deze glad door. Meng de banketbakkersroom gedurende 3 minuten op hoge snelheid tot een gladde massa.
  • Vul een dessert glad met een laagje fluweelzachte banketbakkersroom.
  • Vulling 2: Meng de half opgeslagen Chantypak met de cheesecake en klop deze gezamelijk tot een luchtige mousse. Spuit een laag van c.a. 1,5 cm dikte op de banketbakkersroom.
  • Decoreer: Met de gebakken crumble en smoobees.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 24 stuks 

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten