Crumble: meng de grondstoffen voor de crumble tot een samenhangende kruimelmassa en spreid de crumble op bakpapier. Bakken: inschietoven 180°C gedurende 20 minuten, en de rotatieoven 155°C gedurende 15 minuten.
Vulling 1: Meng in een bekken de melk met de dooiers en verwarm onder voortdurend roeren het mengsel tot 85°C. Haal van het vuur, sluit af met een plastic en laat het afkoelen. Als het mengsel koud is, voeg de Cremyvit toe en meng deze glad door. Meng de banketbakkersroom gedurende 3 minuten op hoge snelheid tot een gladde massa.
Vul een dessert glad met een laagje fluweelzachte banketbakkersroom.
Vulling 2: Meng de half opgeslagen Chantypak met de cheesecake en klop deze gezamelijk tot een luchtige mousse. Spuit een laag van c.a. 1,5 cm dikte op de banketbakkersroom.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.