Stoofpeer Kaneel Cake

Ingrediënten

Gram
Kaneel Crumble
Tegral Satin Cream Cake 500
Roomboter 150
Kaneel 25
Water 30
Beslag
Tegral Satin Cream Cake 1150
Kaneel 15
Heelei 350
Stoofpeer sap 250
Zonnebloemolie 300
Stoofpeer gehakt 400
Soofpeer parten 360
Garnering
Harmony Ready Neutre 150
Decorsneeuw 30

Werkwijze
  • De grondstoffen voor de kaneel crumble mengen tot een grof kruimelige massa ontstaat.
  • Vervolgens de grondstoffen voor het beslag gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid mengen. Als laatste de gehakte stoofpeer kort doormengen.
  • Verdeel het beslag à 375 gram in de bakvorm.
  • Leg op het middenvlak 6 parten stoofpeer à 10 gram.
  • Bestrooi de buitenrand met 60 gram knaeel crumble.
  • Bakken gedurende 40 minuten op 180°C.
  • Na afkoeling de stoofpeer parten afgeleren met 25 gram Harmony Ready Neutre.
  • Bestrooi de buitenrand met 5 gram decorsneeuw.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten