Gesteund door een multidisciplinair team, biedt Puratos verschillende tools en services om bakkers, banketbakkers en chocolatiers te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe producten of het herformuleren van bestaande oplossingen. Zo zijn uw producten steeds in lijn met de laatste trends en voldoen ze aan de stijgende verwachtingen van consumenten.

Nutritionele steun

Nutritionele steun

Een multidisciplinair team staat voor u klaar om u te helpen bij het ontwikkelen van gezonde(re) producten. Neem contact met ons op voor vraagstukken omtrent formulering, communicatie en wetgeving.

Sensorische analyse

Sensorische analyse

We helpen u de perceptie van consumenten over uw producten te begrijpen en te omschrijven. We kunnen onze analysemethodes delen en u en uw medewerkers in opleiding voorzien.

Taste Tomorrow

Taste Tomorrow

Een uitgebreid consumentenonderzoek dat diepgaande inzichten geeft over het gedrag, de houding, de keuzes en trends van consumenten. Hiermee helpen we onze klanten hun business te boosten.

Focus on

Gezondheid & Welzijn

Wij willen een proactieve rol spelen in het aanbieden van meer gezonde voedingsstoffen op de markt. Daarom integreren we voeding in alles wat we doen.

Ontdek

Our

Products

Explore our range of products that will help improve the nutritional value of your finished good.

Ontdek