Onze beloften waarmaken kunnen we alleen dankzij de hulp van een getalenteerde groep mensen. De mensen bij Puratos maken ons immers tot wie we zijn, en zij brengen onze waarden tot leven. Zij zijn onze Puratos Magic: de onzichtbare kracht van kwaliteit, ethiek, visie, durf, passie en teamgeest waaraan wij al 100 jaar ons succes te danken hebben. Dit is hoe wij omgaan met onze collega’s, onze externe zakenpartners en onze stakeholders, en dit is wat ons in staat stelt op verantwoorde wijze de toekomst tegemoet te gaan.

Leren en Ontwikkeling

Net zoals innovatie een kerningrediënt is voor aanhoudende groei als onderneming, is constant bijleren een kerningrediënt voor het aanhoudende welslagen van onze werknemers. Daarom hebben we in 2006 onze eigen Puratos University opgericht. De universiteit heeft campussen in Azië, Latijns-Amerika en Europa, en biedt opleidingen van topkwaliteit inzake onze producten, technologieën en oplossingen, evenals functionele capaciteiten en leiderschapsvaardigheden.

Voor alle technisch adviseurs en applicatiespecialisten wereldwijd is een nieuw leerprogramma genaamd Guild ontwikkeld. Het doel hiervan is expertise van wereldklasse op te bouwen met betrekking tot afgewerkte producten, en een kennisdeelgemeenschap tot stand te brengen waarin experts elkaar onderling nog verder helpen. Het Guild-programma biedt een brede waaier aan opleidingen inzake brood, gebak en chocolade.

Gezondheid en welzijn

Bij Puratos verbinden we ons ertoe onze werknemers veilig en tevreden te houden. Daarom werken we constant aan verdere verbetering van ons beleid inzake gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. Bij Puratos geloven we dat één ongeval er één te veel is. Daarom streven we naar een letselvrije omgeving binnen al onze activiteiten wereldwijd. 

We houden de voordelen voor onze werknemers en hun familie in het oog en passen die regelmatig aan om werknemerstrouw aan te moedigen en een positieve werkomgeving te creëren. Ook bieden we al onze werknemers regelmatige gezondheidscontroles aan en bieden we een gezondheidszorgverzekering voor hen en hun gezin om hen te helpen hun medische kosten te dekken.

Bent u op zoek naar het juiste recept voor uw carrière?

Ontdek de vacatures bij Puratos!

Beter leven

Puratos zal haar mensen altijd op de eerste plaats zetten. Wij brengen innovatie en traditie in evenwicht om een superieure kwaliteit te garanderen die nooit onze waarden in het gedrang brengt en gaan verder dan dat om ons succes te delen met degenen die met ons meewandelen.

Lees meer

Erfgoed

Bakken en chocolade maken behoren tot de oudste en meest gewaardeerde vaardigheden van de mensheid. Wij zijn er trots op dit erfgoed in stand te houden.

Lees meer