onze engagementen voor een betere planeet

Bij Puratos weten we hoe belangrijk het is om goed voor onze planeet te zorgen. We reduceren, hergebruiken en recycleren ons afval zoveel mogelijk en we hebben ons ertoe verbonden onze bossen en de biodiversiteit te helpen beschermen. Daarnaast streven we ernaar om onze ingrediënten op verantwoorde wijze aan te kopen, met een minimale impact op de planeet. Maar vandaag is dat niet langer voldoende. Daarom zijn we een reeks duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen aangegaan: een CO2-neutrale werking tegen 2025, evenwichtig watergebruik tegen 2030 en zero gestort afval wereldwijd tegen 2030.

 

Verantwoorde inkoop

Verantwoorde inkoop

Om hoogkwalitatieve ingrediënten te produceren voor de bakkerij-, patisserie- en chocoladeindustrie, koopt Puratos wereldwijd tal van verschillende grondstoffen in. We hebben ons voor 100% verbonden tot duurzame bevoorrading en we werken in een open dialoog samen met de mensen in onze toelveringsketen. 

Milieu

Milieu

Wij streven ernaar een positieve impact op de samenleving te hebben. Daartoe implementeren wij plannen om CO2-neutraliteit te bereiken, water op verantwoorde wijze te gebruiken en afval te verminderen.

Onze beloften aan u en de generaties van de toekomst

Wij willen een positieve impact hebben op de samenleving en nemen deze grote verantwoordelijkheid niet licht op. Met onze beloften aan u en aan toekomstige generaties streven wij naar een holistisch bedrijfsmodel, dat duurzaam, respectvol en evenwichtig is.

Lees meer

Beter leven

Puratos zal haar mensen altijd op de eerste plaats zetten. Wij brengen innovatie en traditie in evenwicht om een superieure kwaliteit te garanderen die nooit onze waarden in het gedrang brengt en gaan verder dan dat om ons succes te delen met degenen die met ons meewandelen.

Lees meer