Onze manier van handelen

We brengen de planeet vooruit door innovatieve voedseloplossingen te creëren voor de gezondheid en het welzijn van mensen overal ter wereld.

Hier bij Puratos geloven we dat voedsel een buitengewone kracht in ons leven heeft: de kracht om gezinnen te voeden, te koesteren, te troosten en samen te brengen. Voeding verenigt mensen van alle achtergronden en kan een glimlach op ons gezicht toveren als we belangrijke momenten van het leven vieren - groot en klein. Het heeft zelfs de unieke kracht om te genezen!

We nemen deze grote verantwoordelijkheid niet licht op en daarom hebben we ons actief toegewijd aan een holistisch bedrijfsmodel, een model dat duurzaam, respectvol en evenwichtig is. Daartoe voeren we plannen uit om CO2-neutraal te worden, verantwoord om te gaan met water en afval te verminderen. Onze grondstoffen worden met respect ingekocht en we streven naar veilige en stabiele inkomsten voor boeren. We werken in harmonie met de gemeenschappen waar we deel van uitmaken en investeren in het bieden van levensveranderende, educatieve mogelijkheden in onze bakkerijscholen. We zijn toegewijd aan onze medewerkers en creëren een zorgzame werkomgeving die diversiteit verwelkomt en persoonlijke ontwikkeling bevordert.

Voedselinnovatie is energie voor het goede. Daarom streven we er voortdurend naar om onze positieve impact te vergroten door het creëren van innovatieve voedseloplossingen die gezondheid en welzijn bevorderen en bedrijven, klanten, mensen en de planeet gestaag vooruit helpen.

Onze missie

Bij Puratos helpen we klanten succesvol te zijn met hun bedrijf, door technologieën en ervaringen uit culturen over de hele wereld omtrent voeding om te zetten in nieuwe kansen. Samen verbeteren we het leven van mensen en beschermen we de planeet.

Onze waarden

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is de maatstaf waaraan we alle handelingen meten. Het is onze ambitie om ze vanaf de eerste keer goed te doen, en we streven er altijd naar om te leren en te verbeteren. Kwaliteit is de verantwoordelijkheid van iedereen, aangezien we streven naar de hoogste normen en continu de manier van werken verbeteren.

Moed

Moed

Moed betekent handelen met vertrouwen en optimisme bij tegenslag. Het stimuleert ons om nieuwe oplossingen te onderzoeken, te innoveren en continu te verbeteren. Moed stelt ons in staat om berekende risico's te nemen bij het nastreven van onze visie.

Integriteit

Integriteit

Integriteit is ons morele kompas. Geleid door morele en ethische principes, behandelen we mensen met respect, waarbij onze waarden altijd onze acties bepalen. We hebben een zero tolerance beleid voor onethisch gedrag.

Passie

Passie

Passie is wat ons inspireert. Passie voor brood, patisserie en chocolade, passie voor onze mensen, onze cultuur, onze klanten, onze gemeenschappen, de planeet en onze resultaten. Passie geeft ons een hoger doel; het stelt ons in staat om op lange termijn te denken en tegelijkertijd resultaten op korte termijn te leveren. Passie drijft ons om te bereiken wat aanvankelijk onmogelijk leek om onze klanten tevreden te stellen.

Samenwerking

Samenwerking

Samenwerking is hoe we ervoor kiezen om te winnen. Er gebeuren geweldige dingen wanneer onze teams nauw samenwerken en hun verschillende achtergronden, ervaringen en kracht combineren.

Visie

Visie

Onze visie bepaalt onze toekomst door voort te bouwen op ons heden. Het verbindt onze strategie met ons doel en baant de weg vrij voor onze teams om uitmuntend uit te kunnen voeren. Visie stelt ons in staat om groots te dromen, obstakels aan te pakken, te overwinnen en nieuwe ambities te stellen.

Onze organisatie

Onze organisatie

De Puratos organisatie is een wereldwijde, klantgerichte organisatie en een hecht familiebedrijf.

Ontdek

Onze geschiedenis

Puratos heeft een rijke en gevarieerde geschiedenis van reeds 100 jaar die de Groep heeft gevormd tot wat het nu is.

Ontdek