Onze manier van handelen

De magie van Puratos

Overal waar we aanwezig zijn, staan we dicht bij de mensen.

We werken hard om de cultuur van het land en zijn unieke manier van handelen te begrijpen. Dit doen we omwille van twee redenen: om de klanten in die landen beter van dienst te zijn, maar ook om onszelf onder te dompelen zodat we de lokale cultuur kunnen delen.

We combineren diversiteit met consistentie: we delen dezelfde waarden en we hebben wereldwijd een gemeenschappelijke manier van handelen ontwikkeld – we noemen het de ‘magie van Puratos’. Deze is ontstaan uit onze werkervaring met de beste bakkers, patissiers en chocolatiers uit verschillende culturen.

Inspiratie & innovatie

We willen voor iedereen waarmee we werken een bron van nieuwe ideeën en vertrouwen zijn. We denken dat mensen steeds hogere verwachtingen hebben m.b.t. voeding – verwachtingen op het gebied van zowel kwaliteit als inspiratie. We werken samen met onze klanten als betrouwbare partner in innovatie, om aan hun verwachtingen te kunnen voldoen. Onze aanpak is gebaseerd op zes fundamentele Puratos waarden, hieronder uitgelegd.

1. Team Spirit

1. Team Spirit

Team spirit is van essentieel belang in de manier waarop we werken. Het geheel is meer dan de som van de delen. Simpelweg door samen te werken bereiken we meer en hebben we meer plezier.

2. Passie

2. Passie

Met veel passie helpen we onze klanten te groeien in hun business met nieuwe ideeën. Met veel passie creëren we een werkomgeving die mensen stimuleert om zich te ontwikkelen en hun enthousiasme wordt beloond met vertrouwen en steun.

3. Ethiek

3. Ethiek

Ethiek ligt aan de basis van alles wat we doen. Trouw zijn aan ons geweten, onze professionele standaarden hoog houden, onze betrokkenheid en absolute voedselveiligheid garanderen.

4. Moed

4. Moed

Passie betekent niets zonder moed. Kansen grijpen vraagt om een zekere dosis moed: wees nooit bang om nieuwe dingen te proberen.

5. Kwaliteit

5. Kwaliteit

Het de eerste keer juist doen, elke keer – en altijd willen verbeteren. Er is geen betere uitdrukking voor onze dagelijkse drijfveer naar kwaliteit.

6. Visie

6. Visie

Innovatie vereist visie. De visie om te bouwen op ervaring, om enthousiast te zoeken naar een nieuwe horizon en klanten helpen zich voor te bereiden op de steeds veranderende toekomst.

Onze organisatie

Onze organisatie

Leer meer over de Puratos-organisatie, een wereldwijde, klantgerichte organisatie en een hecht familiebedrijf.

Ontdek

Innovatie

Innovatie

Innovatie is onze grootste troef en ons unieke verkoopargument dat wordt bevestigd wanneer u terugkijkt op onze rijke geschiedenis.

Ontdek