Visie & Missie

Bij Puratos weten we dat mensen wereldwijd meer en meer belang hechten aan de kwaliteit van hun voeding. Door de wereld rondom ons te observeren en te analyseren hebben we onze toekomstvisie gedefinieerd, in lijn met de essentie van onze groep – ons DNA. Dit is de basis waarop onze strategische lange termijnvooruitzichten gebouwd zijn.

Onze Visie

We geloven dat mensen in de toekomst meer en meer belang gaan hechten aan de kwaliteit van hun voeding.

Onze Missie

Bij Puratos staan we wereldwijd dicht bij klanten en consumenten. We zetten technologieën en ervaringen uit verschillende culturen om in nieuwe opportuniteiten om onze klanten te helpen succesvol te zijn. Ons doel is om onze klanten gemoedsrust te geven. Dankzij onze aanwezigheid en ons inzicht in verschillende culturen, willen we ook een bron van creativiteit en nieuwe ideeën zijn. Dit terwijl we onze mensen de beste opportuniteiten bieden voor hun professionele ontwikkeling. We werken samen met onze klanten als partner zodat ook zij het beste kunnen aanbieden aan hun klanten. Ons doel is hun betrouwbare partner in innovatie zijn. Betrouwbare partner in innovatie zijn, vereist voortdurend onze volledige aandacht. Onze manier van werken en onze waarden helpen ons deze doelen te bereiken. Ze begeleiden ons in alles wat we doen, want het vertrouwen van onze klanten winnen vraagt om een vlekkeloze aanpak op gebied van kwaliteit en service.

Ons logo

We kozen als logo de eenhoorn, die symbool staat voor ethiek en moed. Het befaamde mythologische dier vertegenwoordigt alles waarvoor we staan.

Onze manier van werken

Onze Puratos manier van handelen is gebaseerd op vertrouwen, dat is de kern van alles wat we doen.

Lees meer

Ontdek meer over Puratos